Tuote on lisätty ostoskoriin Siirry kassalle »

Facebook-kisa

Joka kuukausi arvomme palkinnon, jossa voittaja saa valita mallistostamme tapetin, joka on arvoltaan jopa 500 euroa. Jotta olisit mukana kisassa, sinun täytyy vain tykätä sivustamme NettiTapetti ja samalla tykätä ja/tai jakaa kuukauden kisakutsumme.

Voita vapaavalintainen tapetti

Arvo jopa 500 euroa

Kisan säännöt

Jotta voit osallistua kuukausittaiseen kisaamme vapaavalintaisesta tapetista, täytyy sinun täyttää seuraavat kriteerit:

1. Olet vähintään 18-vuotias tai sinulla on huoltajan suostumus kisaan.

2. Tykkää Facebook-sivustamme NettiTapetti.

3. Tykkää ja/tai jaa Facebookissa kavereillesi kuukauden kisakutsumme. Tuplaat mahdollisuutesi palkintoon, jos sekä tykkäät että jaat ilmoituksemme.

4. Jos voitat, saat valita mallistostamme haluamasi aiheen tai painattaa oman kuvasi, joka ei ole tavaramerkkisuojattu ja jota voidaan käyttää painatukseen.

Voittaja valitaan joka kuukausi sattumanvaraisesti kaikkien osallistujien joukosta. Tästä johtuen sama ihminen voi voittaa useammin kuin kerran palkinnon, jos hän on osallistunut kisaan monta kertaa. Palkinnon arvo sisältää arvolisäveron, ja se lasketaan normaalihintaisista tuotteista, mikä vastaa noin 10 neliömetriä valokuvatapettia. Kun osallistut kisaan, annat meille oikeuden julkistaa nimesi ja kuvasi tällä sivulla muiden aiempien voittajien kanssa. Lisäksi annat meille oikeuden ilmoittaa voitostasi Facebook-sivullamme.

Auta meitä pitämään Magento terveenä Report All Bugs