tapetstore@screenbolaget.se Oma tili Kirjaudu

Mittaa seinä

Ennen tilaamista on tärkeää mitata seinä, jotta voidaan olla varmoja tapetin sopivuudesta. Tilatessasi liian suuren tapetin vaarana on aiheen päätyminen ulkopuolelle niin, että se joudutaan leikkaamaan pois.

Suosittelemme lisäämään 2-3 cm korkeutta ja leveyttä, koska seinä ei ole koskaan täysin samanlainen eri kohdista tarkasteltuna.

Toimittamamme tapetit ovat juuri antamiesi mittojen mukaisia, mutta suosittelemme kuitenkin mittaamaan oikean koon ennen kuin asetat sen seinälle.Miten mitata

Nettitapetin tapetit ovat mittoihin sovitettuja ja valmistettu yksilöllisesti juuri sinun seinääsi, joten on tärkeää mitata seinä huolellisesti. Mittaa seinän leveys ja korkeus ja lisää ne sinulle mieleisen aiheen tietoihin. Tällöin näet tapetin suuruuden oikeassa mittakaavassa ja voit valita, mitkä osat tapetista haluat seinällesi. On suositeltavaa jättää tapettiin muutama sentti ylimääräistä sekä leveyteen että korkeuteen, koska seinä ei yleensä ole täysin suora.


Vuotamme ovat 50 cm leveitä. Jos seinäsi on esim. 380 cm leveä, viimeisessä vuodassa on 20 cm levyinen printtaamaton pala, joka leikataan pois.