tapetstore@screenbolaget.se Oma tili Kirjaudu

Ohjeet, miten asentaa tapettimme

Mietitkö, kuinka tapettimme ja valokuvatapettimme asennetaan?

Olemme kirjoittaneet pienen oppaan näyttääksemme, miten helppoa tapetin asennus ja erinomaisen lopputuloksen saaminen on.

Jos teet tilauksen, lähetämme yksityiskohtaisen oppaan, joka neuvoo tapetoinnin vaiheet ja jonka voit pitää mukanasi tapetoidessasi, ettei sinun tarvitse hätäillä tietokoneen, tabletin tai kännykän kanssa.

Ohjeet helppoon asennukseen


Tapetin kiinnittäminen vaihe vaiheelta

Tapettinetin tapetit ovat korkealaatuisia ruotsalaisia tuotteita. Tapetit ovat easy-up-malleja. Tämä tarkoittaa sitä, että liima levitetään suoraan seinään ja vuodat kiinnitetään yksi kerrallaan liimakerroksen päälle.

1.

Kun saat valokuvatapetin kotiisi, tarkista tapetti ensin, jonka jälkeen pääset kiinnittämään sitä. Tarkista, että vuodat eivät ole viallisia/vaurioituneita ja että kaikki vuodat ovat mukana.

Vuodat on numeroitu 1 2 3 jne. vasemmalta oikealle


2.

Tapettia kiinnitettäessä on tärkeää huomioida, että ensimmäinen vuota tulee suoraan. Suoruuden voi varmistaa esimerkiksi vatupassilla ja sen jälkeen kannattaa piirtää suora viiva seinään.


3.

Käytä telaa tai sivellintä ja levitä liima suoraan seinään. Rullaa noin 1,5 tapettivuotaa kerralla. Kiinnitä ensimmäinen vuota ja säädä se pystysuoraan piirtämäsi viivan mukaisesti.


4.

Levitä lisää liimaa ja aseta vuodat 2, 3, 4 jne. On tärkeää tarkistaa kuvioiden kohdistus ja liu'uttaa vuodat ylös kevyesti ja tasaisesti, jottei tapettiin jää näkyviä saumoja. Varmista, että liimaa on koko seinällä, johon tapetti kiinnitetään.

Liimattomiin kohtiin jää helposti kuplia.


5.

Saadaksesi sileän tapetin tasoita jokainen vuota tapettitarvikkeilla tai tapettiharjalla. Varmista, että tarvikkeet ovat puhtaita ja työskentele varovasti katosta lattiaan, keskeltä ulospäin. Varmista, ettei liimaa pääsee tapetin etupuolelle.


6.

Tapetin etupuolelle jäänyt liima pyyhitään pois märällä sienellä tai kostealla liinalla. Älä hankaa. Leikkaa ylimääräinen tapetti pois lattian, katon, listojen jne. kohdalta. Käytä aina tapettiveistä, jotta repeämiltä vältyttäisiin. Anna tapetin levätä ja kuivua yhden vuorokauden ajan.