tapetstore@screenbolaget.se Oma tili Kirjaudu

Tuotteet 91-105 / 1420

/ sivu

Laskeva

XXL
XXL
XXL
XXL
XXL
XXL
XXL
XXL
XXL
XXL
XXL
XXL
XXL
XXL
XXL

Tuotteet 91-105 / 1420

/ sivu

Laskeva

Tapetit - Osta tapetit verkosta

Etsitkö edullista, mutta laadukasta tapettia? Siinä tapauksessa olet oikeassa paikassa! Myymme räätälöityjä tapetteja verkossa.

Meillä on kaikkea halvoista tapeteista mittatilaustyönä tehtyihin tapetteihin, meiltä saat mukautettuja malleja juuri sinun seinällesi, joten myymme ainutlaatuisia tuotteita. Kaikki tapettimme ovat korkealaatuisia hinnasta riippumatta, halvat tapetit ovat täysin samaa materiaalia kuin hintavammatkin, erona ovat ainoastaan aiheet, jotka vaativat enemmän työtä ja valmistuskustannukset ovat kalliimmat, jos vaikkapa värejä on enemmän.

Tapettimme ovat huippulaatua, ne ovat ns. non-woven-tapetteja (kutsutaan myös easy-up), jotka on erittäin helppoa asentaa. Tapettimme valmistetaan Ruotsissa uusinta lateksitekniikkaa käyttäen. Kyseessä on ympäristöystävällinen vesiohenteinen väri, joka jättää tapetteihin suojaavan pinnan, mikä tekee niistä kestävämpiä ja helpommin puhtaana pysyviä. Toinen lateksiväreillä painettujen tapettien etu on se, että ne eivät kellastu koskaan!

Miksi tapetit kannattaa hankkia Nettitapetistai?

Olemme innovatiivinen tapettiyritys, joka haluaa tehdä tapetoinnista mahdollisimman hauskaa ja helppoa.

Asioita, jotka erottavat meidät muista:

Juuri sellainen tapetti kuin haluat

Tiedätkö, mitä haluat tapetilta, muttet löydä sellaista kuvaa? Suunnittelijamme auttavat sinua mielellään toteuttaakseen unelmasi! Voimme joko auttaa sinua löytämään etsimäsi tai luomme kokonaan yksilöllisen kuvan sinulle.

Halvat tapetit

Halvat tapettimme ovat yhtä laadukkaita kuin hintavammatkin. Hinta on eri riippuen kuvan lisenssikustannuksista / kulutetusta ajasta, värien käytöstä ja valmistusajasta.

Tapetit verkosta - tapettien ostaminen verkosta

Tapettien ostaminen verkosta on yleistynyt viime vuosina, koska se on halvempaa ja helpompaa. Tapettien ostaminen verkosta säästää sekä aikaa että rahaa.

Tapettikategoriamme

Alla näet kaikki tapettikategoriat. Valikoimamme kasvaa jatkuvasti. Tarjolla olevien tapettien lisäksi voit tutustua kuva-aiheisiin kohdassa valokuvatapetit.