Tuote on lisätty ostoskoriin Siirry kassalle »

TIETOA & TAPETOINTIKOULU

KAIKKI, MITÄ SINUN TARVITSEE TIETÄÄ!

Tapettikoulumme antaa sinulle vinkkejä, kuinka pääset parhaimpaan lopputulokseen juuri sinun huoneesi valokuvatapetin kiinnittämisessä. Valokuvatapetit on helppo kiinnittää ja me näytämme, miten se onnistuu. Meidän neuvoillamme opit myös, kuinka tapettia käsitellään niin, ettei liimaa päädy etupuolelle. Tapetin kiinnittäminen ei ole sen monimutkaisempaa. Sen sijaan, että antaisit tehtävän ammattilaiselle tai jollekin käsistään kätevälle henkilölle, toivomme sinun pian huomaavan, kuinka hauskaa tapetointi voi ollakaan!

Kodin remontoiminen ja sisustaminen voi tuntua haastavalta, varsinkin jos et pidä itseäsi käsistäsi kätevänä, mutta pienellä ohjauksella tulos voi olla yllättävän hyvä. Lisäksi tapetoinnista voi jäädä hyviä muistoja, ja voit ylpeänä kertoa ystävillesi ja perheellesi uusista taidoistasi! Tapettimme on valittu erityisesti sillä periaatteella, että ne ovat korkealaatuisia ja helppoja kiinnittää.

Meillä Nettitapetissa voit valita tarkalleen haluamasi mallin ja sitten tapetoida itse. Sen sijaan, että kuluttaisit aikaa hienojen tapettien valitsemiseen ja tuskailisit tapetoinnin vaikeutta, valitse valokuvatapetti meiltä ja ota tapetointi haltuusi tapetointikoulumme avulla. Käymme jokaisen tapetointivaiheen läpi kuvien ja tekstin avulla, ja näytämme sinulle kaikki mahdolliset virheet ja fiksut niksit, jotta olisit täysin tyytyväinen uuteen valokuvatapettiisi. Kaikki, mitä sinun tarvitsee tehdä, on vierailla tapettikoulussamme ja opetella perusteet!


OHJEET, MITEN ASENTAA TAPETTIMME

Mietitkö, kuinka tapettimme ja valokuvatapettimme asennetaan?

Olemme kirjoittaneet pienen oppaan näyttääksemme, miten helppoa tapetin asennus ja erinomaisen lopputuloksen saaminen on.

Jos teet tilauksen, lähetämme yksityiskohtaisen oppaan, joka neuvoo tapetoinnin vaiheet ja jonka voit pitää mukanasi tapetoidessasi, ettei sinun tarvitse hätäillä tietokoneen, tabletin tai kännykän kanssa.

Tapetin kiinnittäminen vaihe vaiheelta

Tapettinetin tapetit ovat korkealaatuisia ruotsalaisia tuotteita. Tapetit ovat easy-up-malleja. Tämä tarkoittaa sitä, että liima levitetään suoraan seinään ja vuodat kiinnitetään yksi kerrallaan liimakerroksen päälle.

1. Tarkista tapetti

Kun saat valokuvatapetin kotiisi, tarkista tapetti ensin, jonka jälkeen pääset kiinnittämään sitä. Tarkista, että vuodat eivät ole viallisia/vaurioituneita ja että kaikki vuodat ovat mukana.

Vuodat on numeroitu 1 2 3 jne. vasemmalta oikealle


2. Laita tapetti suoran

Tapettia kiinnitettäessä on tärkeää huomioida, että ensimmäinen vuota tulee suoraan. Suoruuden voi varmistaa esimerkiksi vatupassilla ja sen jälkeen kannattaa piirtää suora viiva seinään.


3. Miten liimaa seinälle

Käytä telaa tai sivellintä ja levitä liima suoraan seinään. Rullaa noin 1,5 tapettivuotaa kerralla. Kiinnitä ensimmäinen vuota ja säädä se pystysuoraan piirtämäsi viivan mukaisesti.


4. Hahmonsovituksen

Levitä lisää liimaa ja aseta vuodat 2, 3, 4 jne. On tärkeää tarkistaa kuvioiden kohdistus ja liu'uttaa vuodat ylös kevyesti ja tasaisesti, jottei tapettiin jää näkyviä saumoja. Varmista, että liimaa on koko seinällä, johon tapetti kiinnitetään.

Liimattomiin kohtiin jää helposti kuplia.


5. Tee tapetti sileä seinällä

Saadaksesi sileän tapetin tasoita jokainen vuota tapettitarvikkeilla tai tapettiharjalla. Varmista, että tarvikkeet ovat puhtaita ja työskentele varovasti katosta lattiaan, keskeltä ulospäin. Varmista, ettei liimaa pääsee tapetin etupuolelle.


6. Kun olet lopettanut tapetoinnin

Tapetin etupuolelle jäänyt liima pyyhitään pois märällä sienellä tai kostealla liinalla. Älä hankaa. Leikkaa ylimääräinen tapetti pois lattian, katon, listojen jne. kohdalta. Käytä aina tapettiveistä, jotta repeämiltä vältyttäisiin. Anna tapetin levätä ja kuivua yhden vuorokauden ajan.

Anna nyt tapetti olla ja kuiva päivä.


VALMISTELE SEINÄSI TAPETOINTIA VARTEN

Kun olet päättänyt, että on aika tapetoida, voit alkaa valmistella seinää.!

Vinkkinä; valmisteltuun seinään voi asentaa itse tapetin nopeammin!

SEINÄN POHJATYÖT

Pinnan on oltava sileä, puhdas ja kuiva. Vanhat tapetit ja irtonainen maali poistetaan ja seinä tasoitetaan. Kun napautat sormenpäälläsi tapettia, voit kuulla, jos se on löysä.

Jos seinämateriaali imee paljon sisäänsä suosittelemme sen pohjamaalaamista, vaikka seinässä olisi jo entuudestaan merkittäviä värivaihteluita.

Jos aiot valita tumman tapetin ja pelkäät, että valkoinen seinä näkyy läpi saumakohdista, pohjamaalaa seinä tummaksi ennen tapetointia.


MITTAA SEINÄ

Ennen tilaamista on tärkeää mitata seinä, jotta voidaan olla varmoja tapetin sopivuudesta. Tilatessasi liian suuren tapetin vaarana on aiheen päätyminen ulkopuolelle niin, että se joudutaan leikkaamaan pois.

Suosittelemme lisäämään 2-3 cm korkeutta ja leveyttä, koska seinä ei ole koskaan täysin samanlainen eri kohdista tarkasteltuna.

Toimittamamme tapetit ovat juuri antamiesi mittojen mukaisia, mutta suosittelemme kuitenkin mittaamaan oikean koon ennen kuin asetat sen seinälle.

MITEN MITATA

Nettitapetin tapetit ovat mittoihin sovitettuja ja valmistettu yksilöllisesti juuri sinun seinääsi, joten on tärkeää mitata seinä huolellisesti. Mittaa seinän leveys ja korkeus ja lisää ne sinulle mieleisen aiheen tietoihin. Tällöin näet tapetin suuruuden oikeassa mittakaavassa ja voit valita, mitkä osat tapetista haluat seinällesi. On suositeltavaa jättää tapettiin muutama sentti ylimääräistä sekä leveyteen että korkeuteen, koska seinä ei yleensä ole täysin suora.

Vuotamme ovat 50 cm leveitä. Jos seinäsi on esim. 380 cm leveä, viimeisessä vuodassa on 20 cm levyinen printtaamaton pala, joka leikataan pois.


HUOLEHDI TAPETISTA

Kun ostetaan jotakin hienoa, on tärkeää huolehtia, että se myös pysyy sellaisena! Tapettimme ovat korkealaatuisia, mutta kuten kaikki seinäkoristeet, ne likaantuvat, jos niille läikyttää jotakin.

Alta voit lukea, kuinka huolehtia tapetista vahingoittamatta sitä.

PIDÄ HUOLTA TAPETISTASI

Meidän tapettejamme voi pestä miedolla veteen sekoitetulla pesuaineella. Kostuta pehmeä liina vedellä ja pyyhi kevyesti. Älä hankaa. Pyri pyyhkimään kaikki tahrat tapetilta pois mahdollisimman pian, koska ne tarttuvat kiinni aikaa myöden.


TÄRKEITÄ TYÖKALUJA TAPETOINTIIN

Alkaessasi tapetoida on tärkeää olla varustautunut oikeilla tarvikkeilla, koska muuten jälki voi olla huonompaa ja tapetointiin mennyt aika pidempi.

Jos olet palkannut maalarin auttamaan, hänellä on yleensä asianmukaiset tarvikkeet mukanaan, mutta jos tapetoit itse ja tarvitset työkaluja, löydät ne kassaltamme. Työkalumme ovat korkealaatuisia ja edullisia verrattuna muihin vastaaviin myymälöihin.

TAPETOINTITARVIKKEET JA TYÖKALUT

Hyvät tarvikkeet ja oikeat työkalut ovat tärkeitä, kun aloitat asentamaan uutta valokuvatapettiasi. Varmista, että tarvikkeet ovat puhtaita ja hyvässä kunnossa, jotta tapetti ei mene pilalle. Alla on luettelo tarvikkeista.


Tapetointitarvikkeet: Tapettiharja, vatupassi tai luotilanka, metrimitta, veitsi, viivoitin, ämpäri, tapettisieni, tela, pensseli, tapettiliima (non woven), tasoitemassa, tasoitelasta, hiekkapaperia.


Kaikki tarvikkeet ovat saatavilla kassalla, kun lopettelet tilaustasi.


TAPETTIMATERIAALIT

Tapettimme on painettu paksulle korkealaatuiselle tapettipaperille, joka helpottaa tapetointia ja tekee jäljestä sileämmän.

Tapetit ovat palonkestoluokiteltuja ja ympäristöystävällisiä ja niissä on käytetty uusinta lateksimaalien teknologiaa, koska lateksi tarjoaa sekä kauniita tulosteita että antaa suojaavan pinnan.

Valmistamamme valokuvatapetit ovat korkealaatuisia ja painettu easy-up non-woven materiaalile.

Tapetit ovat täysin ympäristöystävällisiä ja palontorjuntaluokiteltuja.

Levitä tapettiliima seinään, jonka jälkeen aseta valokuvatapettivuodat vierekkäin seinästä seinään.

Auta meitä pitämään Magento terveenä Report All Bugs