tapetstore@screenbolaget.se Oma tili Kirjaudu

Tietoa & Tapetointikoulu

Kaikki, mitä sinun tarvitsee tietää!

Tapettikoulumme antaa sinulle vinkkejä, kuinka pääset parhaimpaan lopputulokseen juuri sinun huoneesi valokuvatapetin kiinnittämisessä. Valokuvatapetit on helppo kiinnittää ja me näytämme, miten se onnistuu. Meidän neuvoillamme opit myös, kuinka tapettia käsitellään niin, ettei liimaa päädy etupuolelle. Tapetin kiinnittäminen ei ole sen monimutkaisempaa. Sen sijaan, että antaisit tehtävän ammattilaiselle tai jollekin käsistään kätevälle henkilölle, toivomme sinun pian huomaavan, kuinka hauskaa tapetointi voi ollakaan!

Kodin remontoiminen ja sisustaminen voi tuntua haastavalta, varsinkin jos et pidä itseäsi käsistäsi kätevänä, mutta pienellä ohjauksella tulos voi olla yllättävän hyvä. Lisäksi tapetoinnista voi jäädä hyviä muistoja, ja voit ylpeänä kertoa ystävillesi ja perheellesi uusista taidoistasi! Tapettimme on valittu erityisesti sillä periaatteella, että ne ovat korkealaatuisia ja helppoja kiinnittää.

Meillä Nettitapetissa voit valita tarkalleen haluamasi mallin ja sitten tapetoida itse. Sen sijaan, että kuluttaisit aikaa hienojen tapettien valitsemiseen ja tuskailisit tapetoinnin vaikeutta, valitse valokuvatapetti meiltä ja ota tapetointi haltuusi tapetointikoulumme avulla. Käymme jokaisen tapetointivaiheen läpi kuvien ja tekstin avulla, ja näytämme sinulle kaikki mahdolliset virheet ja fiksut niksit, jotta olisit täysin tyytyväinen uuteen valokuvatapettiisi. Kaikki, mitä sinun tarvitsee tehdä, on vierailla tapettikoulussamme ja opetella perusteet!

Tietoa

Onko jotain, mikä mietityttää? Löydät vastauksia useimpiin kysymyksiin yllä olevista välilehdistä.

Jos et löydä vastausta, ota yhteyttä:

  • Puhelin: +46 10 - 101 80 90
    Ma-To: 9-11 og 13-17
    Pe: 9-11 og 13-16
  • Sähköposti: info@nettitapetti.fi
  • Livechatilla.