tapetstore@screenbolaget.se Oma tili Kirjaudu

Tuotteet 1-15 / 4375

/ sivu

Laskeva

XXL
L
XXL
XXL
XXL
XXL
XXL
Abstract 1
Abstract 10
Abstract 100
Abstract 101
Abstract 102
Abstract 103
Abstract 104
Abstract 105

Tuotteet 1-15 / 4375

/ sivu

Laskeva

Valokuvatapetit - Osta valokuvatapetit netistä

Ainutlaatuinen valikoima valokuvatapetteja

Jos asunto kaipaa remonttia tai olohuone piristystä, valokuvatapetti on loistava vaihtoehto kodin sisutuksen uudistamiseen. Valokuvatapeteissa on sekä trendikkäitä että klassisia vaihtoehtoja. Suosituimpia aiheita ovat: Kaupungit, Eläimet, Kartat, Luonto, Urheilu, Lapset, Vintage, Avaruus, Taide

Laajan valokuvatapettien valikoiman ansioista voit kokea suuren luovuuden ilon sisustaessasi.

Valokuvatapeteilla tilaan voidaan luoda ikimuistoinen vaikutelma, joka kuitenkin eroaa maalausten ja julisteiden luomasta vaikutelmasta, sillä valokuvatapetilla seinä voidaan peittää kokonaan. Hyvin valitulla valokuvatapetilla voidaan tapetoida yksi seinä eli tehosteseinä, jolloin huoneen kolme muuta seinää maalataan tai tapetoidaan yhtenäisellä värillä, mutta valokuvatapetilla voidaan myös tapetoida huoneen kaikki seinät. Valokuvatapetit ovat suosittuja useista syistä. Niiden avulla voi helposti luoda kotiin ainutlaatuisen ja vaikuttavan tunnelman, joka inspiroi ja stimuloi aisteja. Lisäksi valokuvatapetit ovat helppo valinta ja ne ovat kustannustehokkaita.

Haluatko valokuvatapetin, jossa on viidakko, suurkaupunki vai rauhallinen vesiputous?

Haluatko valokuvatapetin, jossa on viidakko, suurkaupunki vai rauhallinen vesiputous?

Huonetta ei tarvitse sisustaa pelkästään valkoisella, sillä valokuvatapettien ansioista sisustuksessa voidaan käyttää dramaattisia värejä ja muotoja, jotka luovat huoneeseen ainutlaatuisen tunnelman. Yksivärisen seinän sijasta sohvan taakse voidaan valita vaikkapa New Yorkin siluetti, lastenhuone voidaan muuttaa viidakoksi tai seinille voidaan valita valokuvatapetti, jossa on kissojen tai leijonien kuvia, ja toimiston yhdelle seinälle voidaan laittaa vesiputousaiheinen valokuvatapetti luomaan rauhallista tunnelmaa, jotta työhön keskittyminen sujuisi helpommin. Tässä vain muutamia esimerkkejä siitä, kuinka valokuvatapetteja voidaan käyttää, päästä mielikuvituksesi valloilleen!

Valokuvatapetti tuo luovuuden esiin kenessä tahansa!

Valokuvatapetti tuo luovuutesi esiin

Valokuvatapetit ovat moderni sisustuselementti, joiden avulla jokainen sisustuksesta kiinnostunut voi luoda kotiinsa trendikkään huoneen. Nettitapetissa on tarjolla suuri valikoima kiinnostavia laadukkaista valokuvatapetteja, joiden aihe sopii kotisi värimaailmaan ja muotoihin. Jos aioit remontoida koko huoneen, voit sovittaa huoneen sisustuksen mieleiseesi valokuvatapettiin sopivaksi – näin valokuvatapetti kruunaa koko sisutuksen!

14 päivän 100 % tyytyväisyystakuu kaikille valokuvatapeteille

Laadukkaat valokuvatapetit

Kun päätät ostaa valokuvatapettisi meiltä, voit luottaa siihen, että valokuvatapettimme täyttävät korkeat laatuvaatimukset, joita nykypäivän kuluttajat vaativat. Kun olet tyytyväinen, mekin olemme tyytyväisisä..

Tarjoamme 14 päivän 100 %:n tyytyväisyystakuun, joka tarkoittaa, että jos et ole täysin tyytyväinen valokuvatapettiisi, hyvitämme sen sinulle tai lähetämme sinulle uuden valokuvatapetin!